Baba első fülcsi

Első fülcsi 0-3 éves korig 

Újszülötteknek kizárólag olyan steril nikkel mentes orvosi fémből készült első fülbevalók közül lehet választani, amelyek előre betöltött kapszulában érkezek, így behelyezéskor az ékszert nem érintve kerül be a csecsemők fülébe. 4 hetes kortól hozhatóak a kisbabák amennyiben ezt a szolgáltatást kívánják igénybe venni. A babák a folyamat végeztével kényelmesen tudják hordani az ékszert, alvásban, valamint a napi rutinban nem zavarja meg a gyermekeket. Cserére a gyógyulási idő után kerülhet sor leghamarabb, ami ebben az esetben három hetet vesz igénybe, bár ez nem szükségszerű, mivel a fülbevaló szárhossza még hosszú ideig kellemes viseletet ad.

 

Baba fülbelövés

Füllyukasztás

geracio

Füllyukasztás 3-99 éves korig

Pisztolyos füllyukasztás szolgáltatásunk 3 éves kortól egészen 99 éves korig ajánljuk. A nikkel mentes orvosi fém fülbevalók sterilen párban csomagolva választhatóak. Fülcimpába ajánlott a felhasználásuk, illetve a fül külső perem területére is kérhető azok belövése.

A fülbevalók behelyezését követően minden esetben utóápoló szer/szerek alkalmazása javallott a gyógyulási idő végéig. Az otthoni utógondozás ugyanolyan felelősségteljes feladat, mint maga az ékszer elkészítése. A szakember ennek megfelelően hasznos tanácsokkal látja el a vendégeket, valamint távozásuk előtt írásban is átadja ennek összegző kivonatát.